2 къщи с РЗП 340 кв.м. Верея хилс

Предлагаме ви 2 еднофамилни къщи в Малка Верея (Верея хилс над хотел Жак) всяка с РЗП 340кв.м. и парцел от по 1200 кв.м.Имота се намира в най-високата точка на квартала с изложение Юг,Изток,Запад и прекрасна панорама към града.Асфалтиран път до имота.
На първи етаж в къщата има голям дневен тракт (трапезария,кухня,мек кът с камина);покрита тераса;спалня(гостна);баня с тоалетна;гараж с топла връзка;техническо помещение;склад.
На втори етаж има семейна спалня с дрешник и самостоятелна баня с тоалетна;тераса;две спални помещения с обща баня и тоалетна;дрешник;мокро помещение.
Качествено изпълнение на строителството с висок клас материали.Изграждане на груб строеж с тухли Wienerberger.
Полагане на ЕЛ кабели,ЕЛ табло, кабели за сот и видеонаблюдение.ВиК до тапа;структури за вграждане Grohe .Полагане на тръби за водно подово отопление,лири и конвектори(готова инсталация за термо помпа).Полагане на фибран 3см по пода и циментова замазка.
ПВЦ Дограма висок клас (цвят по избор на клиента).
Външна входна врата Hormann .Автоматична гаражна врата Hormann .
Турбозолна мазилка на стени. Гипсокартон по тавани (скрити осветления по избор).
Фасада с 10см EPS-стиропор,XPS-фибран 5см,висок клас материали,мазилка.
Подпрозоречни камъни вътре и отвън с естествен камък.Облицовка на къща и тераси с естествен камък.
Вертикална планировка- бетонни огради;подпорни стени по двора;площадки и стъпала с бетон около къщата; паркомясто край къщата с бетон.
Засипване и заравняване на двора с хумус.Озеленяване с райграс и иглолистни дръвчета.Направа на автоматична поливна система.
Плащане на етапи.
Осигурен кредит.